Tietosuoja

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) mukainen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Ketomo Food on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja noudattaa kaikessa toiminnassaan hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi tuotteitamme tai yhteyttä meihin verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista.

1. Rekisterinpitäjä

Ketomo Food Oy
Y-tunnus: 3151815-2
Kauppalinnankatu 1 D 52
90570 OULU

2. Rekisteriasioista vastaava taho

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää sähköpostilla:

ketomofood@gmail.com

3. Rekisterin nimi

Ketomo verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

- Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
- Verkkokaupan kehittäminen, hallinnointi ja käyttökokemuksen parantaminen
- Asiakasviestintä, markkinointi ja markkinoinnin kohdentaminen


    Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja henkilötietoja käsitellään vain asiakkaan ja Ketomon väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

    5. Rekisterin sisältämät tiedot

    Ketomon verkkokaupan asiakasrekisteri pitää sisällään seuraavat käyttäjien itsensä antamat tiedot:

    - Etu- ja sukunimi
    - Sähköposti
    - Puhelinnumero
    - Toimitustiedot
    - Maksu-/laskutustiedot

        6. Säännönmukaiset tietolähteet


        Rekisterin tiedot koostuvat pääosin asiakkaan itse verkkosivustoillamme ilmoittamista tiedoista. Henkilötietoja on mahdollista kerätä myös erikseen lomakkeilla rekisterinpitäjän verkkosivuilla, tapahtumissa ja kampanjoissa, sekä puhelimitse asiakaspalvelupuheluiden aikana.

        7. Tietojen siirto kolmansille osapuolille

        Ketomo luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esim. maksutapahtumissa, toimituksissa ja tietyissä markkinointitarkoituksissa palvelun tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat:

        - Kuljetusliikkeet, kuten Posti
        - Maksunvälittäjät maksukortilla maksettaessa
        - Luotonvälittäjät laskulla tai osamaksulla maksettaessa
        - Sähköpostimarkkinointikumppanit, kuten Mailchimp

          Nämä kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa saa käyttää annettuja tietoja omiin tarkoituksiinsa ja heille toimitetaan vain palvelun toteutumisen kannalta oleellinen tieto. Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

          Lisäksi Ketomolla on oikeus/velvollisuus luovuttaa henkilötietoja viranomaisille heiltä tulevien tietopyyntöjen täyttämiseksi.

          8. Rekisteröidyn oikeudet

          Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

          - Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
          - Oikeus tietojen oikaisemiseen
          - Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
          - Oikeus vastustaa käsittelyä
          - Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
          - Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

            Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi tulee tarkastuspyyntö,

            kielto tms. lähettää rekisteriasioista vastaavan tahon sähköpostiin ja

            sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntöjen osalta

            rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen

            korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin

            kuin kerran vuodessa.


            Lisäksi on huomioitavaa, että tietyissä tapauksissa rekisteröidyn oikeuksien toimeenpanoa voi rajoittaa viranomaissäätely/lainsäädäntö joka asettaa vaatimuksia esimerkiksi kirjanpidon tositteiden säilyttämiselle.

            9. Tietojen säilyttäminen

            Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

            10. Muutokset tietosuojaselosteeseen

            Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

            Ostoskorisi on tyhjä

            Toimitusehdot

            Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.6.2020 alkaen.

            Yleistä verkkokaupasta

            Ketomo Food Oy
            Liitintie 34
            90620 OULU

            0400 818 877
            ketomofood@gmail.com
            www.ketomo.fi
            3151815-2

            Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

            Tilaaminen

            Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

            Maksaminen ja maksutavat

            Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

            Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
            Innova 2
            Lutakonaukio 7
            40100 Jyväskylä
            Puhelin: 020 718 1830
            www.paytrail.com

            Tilaus- ja maksuvahvistus

            Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

            Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

            Ketomo Food Oy
            Liitintie 34
            90620 OULU

            0400 818 877
            ketomofood@gmail.com
            www.ketomo.fi
            3151815-2

            Toimitustavat ja -kulut

            Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

            Toimitusaika

            Postitamme tuotteita Suomessa jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää kauppahinnan maksamisesta. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

            Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

            Palautusehdot

            Vaihto- ja palautusehdot

            Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava viipymättä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

            Mahdollisuuksien mukaan rikkoutuneet tuotteet tulee valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen ketomofood(at)gmail.com. Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin asiakas saa ostamastaan tuotteesta rahat takaisin. Lähetys- ja käsittelykuluja ei korvata asiakkaalle.

            Palautussoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

            Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

            Lunastamaton paketti

            Toimitamme kaikki tilaukset Postin lähetyksillä. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15€ posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

            Ongelmatilanteet

            Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen ketomofood@gmail.com tai postitse osoitteeseen Liitintie 34, 90620 Oulu. Ilmoitus virheellisestä toimitusesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa kirjallisesti tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio postiin.